Според Снежина Владимирова ако хората искат нещо да се промени, трябва да отидат да гласуват

Искам стабилност за икономиката, a тези протести вредят. Вредите, които нанасяме на икономиката ги плащаме от собствените си джобове”, каза в предаването „Часът на Милен Цветков” журналистката Снежина Владимирова, която каза „Не” на протестите.

 

Причините да каже „Не” са, че според нея протестите не са организирани както трябва, нито хората могат да си обяснят за какво протестират. „Видяхме едно фиаско в Министерския съвет, където министър-председателят отговаря на някакви искания, които всъщност не се знае откъде идват. 90% от хората на протеста не знаят какво е ЕРП”, допълни тя.

 

По думите й сметките за ток са завишени, но в сегашната си форма тези протести не са срещу това. „В момента та са чисто политически”, смята Владимирова и допълни, че много от участниците са били момчета от агитките на столични футболни клубове. „Това не са хората, които протестират срещу високите сметки за ток”, заяви тя.

 

Журналистката попита и защо когато майките са протестирали това напрежение не е ескалирало. „Истината е, че изборите са много близо”, каза Владимирова.

 

„Ако хората искат нещо в тази държава да се промени, трябва да отидат да гласуват. Искам да има референдум коя фирма да обслужва страната”, категорична беше Владимирова.

 

Целия разговор гледайте във видеото.

 

Снимки и видеа от протестите изпращайте в рубриката "Моята новина"