„Имаш поща“, петък, 22 февруари, 20 часа

Мария Илиева стана героиня в „Имаш поща“. Редовно в предаването, Гала, Пейо и екипът организират изненади на гостите си като канят популярни певци на сцената. Този път обаче е малко по-различно, защото една чудесна млада певица покани една от иконите в популярната българска музика през последните 10 години. Накратко – Криста се възползва от услугите на „Имаш поща“, за да изненада Мария Илиева.

 

Двете се срещат преди повече от 5 години на един от малкото конкурси, на които Криста  отива с голямо желание – национален конкурс за вокални артисти, организиран от продуцентския лейбъл за нова българска музика на Мария Илиева. И съвсем не случайно става техния първи артист. Избрана е след като убедително го печели. До преди това тя дори не е ходила на концерт на Мария, но както много други хора, харесва нейната музика. Учудена е, че вижда Мария в нова светлина – като човек, който работи с млади артисти и който винаги е готов да им подаде ръка. От онзи момент насам Криста и Мария започват да творят заедно. Заедно са и до днес. Криста е един от най-успешните артисти на „Стерео стая“. За да благодари за подадената ръка, подкрепата в професионален план, за готовността на Мария винаги да се забавляват до последно и за всички хубави споделени неща, Криста пожела да я види в „Имаш поща“.

 

В този брой ще видим и една история, за която единствената възможност да бъде разказана и разбрана е, когато забравим кои сме и от къде идваме. Да забравим, че някога са ни учили кое е добро и кое зло, да забравим товара на предразсъдъци, норми и очаквания и ги оставим пред бариерата на затвора в Бобов дол. Това е историята на Петър, който е осъден за убийство и в момента излежава присъдата си в затвора в Бобов дол...

 

Когато писмото му пристигна при „Имаш поща“, му оставаха почти две години до изтичане на присъдата. А молбата му бе, да благодари на единствения човек, на когото може да разчита – неговата съпруга и майка на двете ми деца – Лозинка.

 

Следваща гостенка на Гала е на 17 години и голяма част от важните неща в живота й тепърва предстоят. В сърцето й има много увереност, че ще успее да се справи с тях и то не само защото носи името на победител. Това е Виктория Рускова от Перник. Тя потърси „Имаш поща“, за да благодари на баба си, която не е допуснала Вики да попадне в дом, каквито са били намеренията на майка й – дъщерята на баба Добринка. От онзи момент насам, тя става втора майка за детето – грижи се за него и го възпитава.

 

В студиото отново ще видим и Мартин и Александра. Двамата бяха герои в „Имаш поща“ и се видяха за първи път на живо в студиото, след като 2 години бяха поддържали само виртуална връзка. Ще си припомним как мина тяхната  среща... и дали виртуалната любов е пламнала с още по-голяма сила в реалния живот.