Министърът в оставка ще даде първото си интервю след падането на кабинета „Борисов”

Томислав Дончев - министърът по управление на средствата от ЕС в оставка, ще даде първото си интервю след падането на кабинета „Борисов” тази събота само по Нова тв. Той ще излезе в искрен разговор на живо за „честта на едно управление” с водещия на предаването „България говори”  Константин Вълков.  

Томислав Дончев трябваше да замести финансовия министър Симеон Дянков на горещия стол в министерството, но така и не положи клетва заради оставката на кабинета.

Преди него на масата на водещия ще седнат традиционните „умни глави” от коментаторския панел на предаването. Тази седмица експертите Харалан Александров, Димитър Манолов, Кристина Кръстева и Деница Сачева ще търсят отговор на дилемата мажоритарен или пропорционален вот; каква е ролята на президента и кой ще е премиер на евентуален служебен кабинет. Заедно с Константин Вълков ще дискутират дали оставката не върна Бойко Борисов отново в играта за предстоящите избори.

В студиото ще влезе и един от най-спряганите за бъдещ премиер в служебно правителство – омбудсмана Константин Пенчев.

Георги Марков ще разнищи анатомията на Конституцията, след като хиляди гласове се надигнаха за нейната промяна и свикване на Велико народно събрание.

Константин Вълков ще постави финала на предаването тази събота с лидера на РЗС – Яне Янев. Единственият политик, който изяви моментална готовност да хване рула на държавата ще влезе в дискусия за бъдещия курс на България.

За да сте в крак дори с най-нетрадиционните гледни точки към политиката - гледайте „България говори” всяка събота от 09:30 часа само по Нова тв с водещ Константин Вълков.