Бойко Борисов се провали там, където трябваше да е най-силен, твърди журналистът

„Политиците не живеят в тази държава. Те би трябвало да си дават сметка, че няма кой да ги търпи. На хората им писна от липсата на справедливост. Сметките за ток са само повод да се отприщи недоволството. Бойко Борисов се провали там, където трябваше да е най-силен”. Това каза в „Здравей,България” журналистът Сашо Диков.

 

На въпрос нормално ли е това, което се случва у нас през последните седмици журналистът отговори: „Когато в една ненормална държава говорим кое е нормално, е много относително”. Според него полицията е трябвало да си върши работата по нормален начин.

 

„Когато се окървави „Орлов мост”, кръвта дойде не от главите на тези, които заслужаваха. Окървавяването на митинга премина в други размери. Пострадаха невинни хора. Една от мистериите на този протест е кой накара полицаите да бъдат ненужно виновни?”, коментира Диков.

 

Новото ми предаване ще си търси мястото и няма да е лесно. Имаме няколко предимства. Първото е екипът, които не се поблазни от големите пари. Второто е, че с продуцентите говорим на един език, както и че ще имам пълната свобода на изява”, сподели той.

 

Водещият дори се пошегува, че са му взели отливки от ушите, за да чува гласа на продуцента Нина Александрова.

 

Диков вдигна леко завесата и каза, че един от гостите в първото предаване ще е президентът Росен Плевнелиев. „Но първият гост ще го запазя в тайна. Ще разчитам на това да сме честни към зрителите. Ще ни гостува и Христо Стоичков, както и един политик. Имаме и не много приятни изненади”, допълни той.

 

Какво още каза Сашо Диков гледайте във видеото.