Съдийката Галена Великова обясни, че още в понеделник започват с оценките

Участниците ще бъдат оценявани безпристрастно и обективно, като в същото време ще бъдат насърчавани и критиката ще е градивна, за да знаят танцьорите кое е слабото им място, заяви вечно усмихната съдийка в Dancing Stars Галена Великова ексклузивно за "Здравей, България" часове преди старта на шоуто. 


„По принцип шоуто Dancing Stars и танцовите шоута са много известни в световен мащаб, защото всяка седмица известните танцьори се учат да танцуват различни танци. Това е много интересно, защото има противоположни емоции. Веднъж трябва да си драматичен, после еротичен. Това мисля, че е много интересно на хората”, на мнение е Галена Великова.


Международната съдийка по танци обясни, че очаква много от участниците.


Кастингът тази година е върхът! Аз съм много ентусиазирана и много позитивно настроена”, разкри Галена Великова.


Тя обясни, че познава останалите членове на журито – Илиана Раева, директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов и Алфредо Торес.


Още тази вечер започваме с оценките затова участниците трябва да са стегнати и да се представят много добре”, разкри съдийката. Тя допълни, че като първа вечер няма да е по-благосклонно настроена, а ще оценява това, което вижда.


Водещият Павел Владимиров също демонстрира танцовите си умения, а Галена Великова оцени неговия талант. 


Каква оценка му даде тя, както и повече подробности за стартиращото днес, 11 март, танцово шоу Dancing Stars - гледайте във видеото.