Две двойки се класираха на първо място след втория лайф. Първите елиминации са в петък

Две двойки си делят първото място след второто издание на „Dancing stars”. Наско и Стела, и двойката Део и Елена заслужено получиха по 21 точки от журито. След тях, с 20 точки се наредиха Ангел и Дорина, както и Петко и Яна. Разликата в класирането на останалите танцовите двойки бе малка, но с най-малък брой точки останаха Румен и Ралица. Те получиха само 12 от максималните 30 точки, които журито може да присъди на най-добре представилите се. 

 

Едни от най-интересните коментари бяха отправени към бившата половинка на лидерът на „Атака” Волен Сидеров – Капка. Тя получи комплименти от президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. „Ти си истинска дама с невероятен стил и имаш най-различното присъствие в „Dancing stars”. За да дойдеш тук се иска смелост, а ти си уверена в силите си”, похвали я Илиана Раева. 


Капка отвърна подобаващо на комплимента на Раева. „Никой не ми е правил подобни комплименти. Убедена съм, че новото начало вече започна. Като преродена съм. Чувствам се като в първи клас”, каза Капка и допълни, че винаги е готова за победа. В заключение тя заяви, че участва в танцовия формат, за да даде кураж на жените. 


Ето и други интересни реплики от страна на журито към участниците във формата. За изпълнението си на ча-ча-ча трикратният носител на купа „Странджа” Детелин Далаклиев получи комплименти от актьора Калин Сърменов. „Краката ти са невероятни!”, похвали го Сърменов, а Илиана Раева го допълни с репликата: „Българите обичат своите световни шампиони”. 


От своя страна Детелин оцени участието си в предаването като трудно. „За мен това е чуждо, защото аз не танцувам изобщо”, каза световния шампион. Той и партньорката му Екатерина получиха общо 18 точки от журито. 


В петък ще бъдат първите елиминации. Тогава три двойкище се борят за оставането си в „Dancing stars”.