Надя е трикратен републикански шампион по спортна гимнастика

Надежда Славчева, по известна като половинката на поп-фолк певеца Константин е родена в Бяла Слатина в семейството на двама лекари. Израства в София и от малка много обича да спортува - тенис, плуване, сноуборд, кънки на лед са сред любимите й занимания. Десет години е състезател по спортна гимнастика и три пъти печели републиканското първенство. Тя завършва Испанска гимназия, а сега й предстои да се дипломира в специалност Право. 

 

Надя и поп-фолк певецът Константин се запознават, още когато тя е в осми клас, но отношенията им прерастват в любовна връзка години по-късно. На 17 септември 2010 г. двамата узакониха връзката си с пищна сватба. 


Надя призна пред водещата Гала, че е глезаната на татко си, а майка й е била по-амбициозния и взискателен родител. 


„Ако трябва да бъда максимално откровена, на мен ми се правеха всички тази неща. Поради тази причина ние ходехме заедно. Но определено не е било амбиция да покорява върхове в спортното майсторство, а да изпитва удоволствие от това”, обясни Цвети Стоянова - майката на Надя за предаването „На кафе”. 


Надя пък се похвали с десетките медали, които е печелила през годините. Половинката на Константин демонстрира пред Гала уменията си да ходи по греда. 


Още за участието й гледайте във видеото. 


Целия разговор може да гледате в NovaPlay