Екс вицепремирът от кабинета „Борисов” ще бъде председател на предизборния щаб на ГЕРБ

В основата си управлението на ГЕРБ нямаше грешки. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и бивш вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов, съобщи БГНЕС. 

 

По думите му все пак е направен анализ на допуснатите слабости и „имаме воля да си ги признаем”. Има много, което може да бъде направено, има и пропуснати моменти, но си ги признаваме, допълни Цветанов.

 

Екс вицепремирът от кабинета „Борисов” ще бъде председател на предизборния щаб на ГЕРБ. Той твърди, че е наясно кой ще бъде следеващия т министър-председател, ако ГЕРБ спечелят изборите.  

 

“Няма да правя отстъпление от района, в който съм избран мажоритарно и сигурно ще оглавя листата във Велико Търново”, подчерта Цветанов. Стана ясно, че той и бившият министър-председател Бойко Борисов, ще оглавят по два избирателните района.

 

Във връзка с обвинението към бившия земеделски министър Мирослав Найденов, Цветанов каза: „Няма да има никакво прикриване, ако той прекрачи закона. Той е в ръцете на прокуратурата, за да изчисти името си и ако е направил грешка, да си понесе отговорността”.