В ролята на умелия хипнотизатор влиза Филип Трифонов

Павел Поппандов, Филип Трифонов и Албена Колева са част от актьорите, които напуснаха Сатиричния театър след сблъсъка с новия директор Калин СърменовТримата въстановяват едно от най-популярните представления на Сатирата „Детектор на лъжата”, този път на сцена „Сълза и смях” в Народния театър. 


Поппандов и Колева играят образите на съпруг и съпруга, които се подлагат на хипноза. В ролята на умелия хипнотизатор влиза Филип Трифонов. 


„Представлението се играе за седми пореден сезон. Явно е, че публиката го харесва”, похвали се Поппандов. Актьорът коментира и качеството на българските сериали, които възвърнаха славата си. „Това, което на мен ми липсва в тези сериали е, както казваше едно време моят професор Боян Дановски: „Липсва му житейска подплата?”, допълни той. 


На въпрос има ли кой да замести известните актьори от близкото минало, Албена Колева заяви: „Не е само въпрос на талант, а е въпрос на някакъв вид професионализъм. Не знам защо в нашата професия до голяма степен изчезна професионализмът. Изчезна уважението към труда, който се полага”, поясни актрисата. 


Целия разговор гледайте във видеото.