Станимир Гъмов тренира мамбо, Мария и Рачков стават най-симпатичната двойка без коси

Васил Найденов, Поли Генова, Роси Кирилова или Йорданка Христова? Един от тях ще бъде специалната гост-звезда в утрешния епизод на „Като две капки вода” – въпреки че всички те вече са били на сцената на шоуто, макар и задочно, сега някой от тях ще се появи наистина – не като себе си, а като известна барбадоска звезда, известна с бурния си личен живот, а отскоро и с челното си място в класация за най-лошите прически.

 

Какво са подготвили останалите участници в шоуто? След кръшните чупки в стил Таркан, сега Станимир Гъмов упражнява мамбо стъпките. За ролята си на Лу Бега, актьорът ще сложи мустачки и ще се появи с 10 горещи танцьорки.

 

Мария Игнатова и Димитър Рачков пък съвсем скоро ще се превърнат в най-симпатичната двойка без коси. Как ще изглеждат двамата, ще разберем утре, когато Мария ще бъде като две капки вода с Шинейд О’Конър.

 

Особено се притесняват за своите изпълнения Алекс Кожухаров и Диана Любенова, които ще изпълнят хитове на Шер. „Само да не е “If I could turn back time”, признава Алекс, чието най-голямо опасение е да се появи в оскъдното облекло на певицата от клипа към песента.

 

Стефан Рядков упражнява свирене на китара и затвърждава италианския си заради Тото Котуньо, а Рафи усилено рапира рими заради 100 кила. Другото българско изпълнение ще бъде поверено на двукратната победителка в шоуто до този момент – Албена Михова, която ще видим като Тони Димитрова. За сериозна трансформация се подготвя и Милица Гладнишка, която ще „качи” килограми заради ролята си на Адел.

 

Междувременно, от този понеделник, „Като две капки вода” се впусна в търсене на своя най-артистичен фен и даде старт на конкурса „Като две капки вода. Сцената е твоя”. Повече четете ТУК.

 

„Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ