Шестима министри, двама зам.-министри и трима областни управители - начело в листите на ГЕРБ

"Сматаме, че нашето управление беше успех. Тези министри в листите са едни от най-успешните наши министри”. Това заями в студиото на „Здравей, България” Доброслав Димитров – член на предизборния щаб на ГЕРБ. Той коментира имената на хората, които влизат в листите на партията за предстоящите парламентарни избори. 

 

Само шестима министри са начело в листата на ГЕРБ. Това са Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Тотю Младенов, Томислав Дончев, Делян Добрев и Ивайло Московски. Освен тях в списъка попадат двама зам.-министри, трима областни управители, 10 депутати, гинеколог, директор на училище, треньор по баскетбол, полицейски шеф, както и лидерът на партията Бойко Борисов. 


Относно отпадането на бившия финансов министър Симеон Дянков, Димитров коментира: „Негативността, която той натрупа към своето име, беше и негова лична жертва в името на стабилността на страната. Ние оценяваме това нещо, но от друга страна няма как да бъде харесан човек, който през цялото време, за съжаление, му се е е налагало да казва „Не”. 


Целия разговор гледайте във видеото.