„Харесвам силния характер на Адел”, обясни Милица Гладнишка часове преди да се качи на сцената

„Адел е много трудна за пеене”. Това обяви за презаването „На кафе” актрисата Милица Гладнишка, която трябва да влезе в образа на известната изпълнителка Адел в „Като две капки вода”

 

„Паднал ми е гласът, но няма да се предам. Ще пресъздам образа до последната подробност. С пеенето имам по-голяма сила и се надявам да го покажа, да не се притесня, да не направя грешка. В Адел харесвам силния й характер. Тя е страхотен музикант, а и пее от цялото си сърце. За мен това е предостатъчно”, добави още Милица Гладнишка. 

 

Мария Игнатова пък ще пее като Шинейд О’Конър. „Емоционално не се притеснявам. Но вокално изключително много се затруднявам. Нямах и достатъчно време за репетиция”, отговори тя. Запитана какво харесва в О’Конър, Мария отговори: „Тя единствено с глас и поглед изразява тази емоция, чрез която разплаква всеки”. 


На сцената на „Като две капки вода” в ролята на българския рапър 100 Кила ще влезе изпълнителят Рафи Бохосян. „Трудното при него е гласът. Той има много специфичен глас, който е дрезгав, а моят не е такъв. Така че аз ще се напъвам, за да докарам неговата бленда. Това ще е най-сложното, понеже на сцената той е един веселяк”, обясни Рафи. 


Няма лесен образ. Дори статично да стоя, аз трябва да предам цялата душа, за да ми повярва публиката”, обясни часове преди участието си Стефан Рядков, който пък ще изпълни песен на Тото Котуньо. 

 

Популярна барбадоска звезда гостува на ”Като две капки вода”Популярен български изпълнител ще бъде специалната гост-звезда в днешния епизод на „Като две капки вода”. Той или тя обаче ще се появи не като себе си, а като популярна барбадоска звезда, известна с бурния си личен живот, а от скоро и с челното си място в класация за най-лошите прически. 

 

Какво казаха участниците в „Като две капки вода” часове преди ефир гледайте във видеото.