Красивата танцьорка отрече да има връзка с бизнесмена и каза, че е с Орлин

Шоуто Dancing Stars роди прекрасни танци, но и много клюки. Една от тях е, че Яна и бизнесменът Петко Димитров имат любовна връзка

 

Не сме двойка. С Орлин съм”, каза в предаването „На кафе” Яна. „С Орлин е”, каза и Петко. Двамата разказаха, че се виждат и извън залата. „Виждаме се в кафенето до залата, в която репетираме. Нормално е преди тренировка да хапнем”, каза Петко. 

 

Другият слух е, че Петко и Мария Игнатова, с която имат дете, отново са се събрали. „Слух. Не обичам да коментирам такива неща”, каза той и допълни, че с Мария е в прекрасни отношения заради детето. Подкрепя го и с SMS-и за шоуто. „И аз я подкрепям в шоуто „Като две капки вода” и й стискам палци”, каза  той. 

 

На въпрос на Гала пречат ли слухове на работата им, те казаха, че не им влияят. „Когато знаеш каква е истината, няма от какво да се притесняваш”, каза Яна.

 

Танцът, който двамата ще изпълнят в понеделник, е самба. „Засега върви добре. Вече по-бързо запомня хореографиите”, каза Яна. Петко пък каза, че всеки нов танц му е труден в началото. „На третия-четвъртия ден започвам да влизам в танца, ако въобще вляза”, пошегува се бизнесменът.

 

Какво още казаха Петко и Яна гледайте във видеото.Dancing Stars