Всяка събота трите дами ще канят на обяд представители на силния пол

Какво искат жените? Въпросът, чийто отговор са търсели и продължават да търсят хиляди мъже, ще добие още по-голяма актуалност от следващата събота, 13 април. 

 

Точно тогава, от 12.00 ч. в ефира на Нова ТВ стартира най-новото съботно шоу „Какво искат жените”. С амбициозната задача да разгадаят нежния пол ще се нагърбят три известни дами – Деляна Маринова–Джуджи, Златка Димитрова и Кристина Патрашкова.  

 

В рамките на два часа те ще дават всичко от себе си, за да открият най-универсалния отговор на този въпрос. За целта, всяка събота, ще канят на обяд трима различни известни мъже. 

 

„Някои от тях ще ни изненадат с непознатата си чувствителна същност, други ще затвърдят суровия си имидж, а трети ще ни провокират с нетрадиционните си гледни точки и откровения”, обещават трите дами. За да проверят знаят ли гостите им какво искат жените, всеки път ще им поставят различни задачи – от писането на романтична поема до специални изненади, които мъжете ще трябва да измислят и организират съвсем сами. На финала тежката дума ще имат дамите, които ще трябва да определят кой се е представил най-добре и кой от гостите заслужава почетната грамота „Жените искат теб”

 

От продуцентската компания на формата – Паприка Латино, признават, че изборът на водещи никак не е случаен. Те са коренно различни като темперамент, манталитет, начин на живот и поведение. Ето защо между тях много често ще прехвърчат искри, ще бъдат на различно мнение, ще спорят, но едновременно с това ще се допълват особено динамично и забавно. 

 

Доказателство за това е и начинът, по който трите гледат на новото предизвикателство. За Кристина Патрашкова това е един социален експеримент, чийто фокус ще бъде върху разговорите и дискусиите.

 

„Някои от най-известните идеи са се родили на маса, затова вярвам, че това може да се случи и тук”, коментира тя. 

 

„Различно, разчупено, емоционално и позитивно” – с тези думи го определя Златка Димитрова, за която това ще бъде изключително предизвикателство и школа за желанието й да бъде водеща. 

 

„Ако Криси е сериозният журналист, Златка – сексапилната плеймейтка, аз ще бъде забавната третина от екипа”, допълва с характерното си чувство за хумор ко-водещата в „На кафе” Джуджи.

 

А ето и как трите отговориха на въпроса „Какво искат жените?”:

 

Джуджи: „Аз самата не мога да отговоря на този въпрос. Може би затова и мъжете не знаят отговора, защото самите ние не го знаем”. 

 

Златка: „Аз искам спокойствие, опора, мъж, който изживява всеки момент като последен и с когото можеш да прекараш вечерта вкъщи, с домашно приготвена вечеря и романтичен филм”.

 

Кристина Патрашкова: „Трудно е да се дават дефиниции, но според мен една жена има нужда първо, да вярва в мъжа; второ, да бъде сигурна, че винаги ще застане зад нея в трудни моменти и трето, да проявява уважително отношение към нея”.

 

Как обаче ще отговорят на този въпрос мъжете? Готови ли са предизвикателствата, които трите дами са им подготвили, ще разберем от „Какво искат жените” – от 13 април, всяка събота от 12.00 ч. по Нова ТВ.