Плеймейтката се надява участието й в шоуто да не е епизодично

Екипът на Dancing Stars даде на Златка Димитрова точно една седмица, за да влезе в диско ритъма на 70-те години – при това, професионално. Красивата плеймейтка ще бъде танцуващата гост-звезда в петъчното издание на шоуто, а дали ще се справи с песента на „Bee Gees” – зависи от нея, както от партньора й Петьо.

 

Многобройните фенове на Мис Плеймейт с нетърпение очакват да я видят в новата й роля, а самата тя тайно се надява участието й в да не е епизодично. Междувременно красавицата се подготвя и за още един сериозен телевизионен проект – новото предаване в ефира на Нова ТВ – „Какво искат жените”. Проектът стартира още следващата събота, а в него Златка прави още един дебют – този на водеща. 

 

„Никога не съм танцувала и далеч не ми е лесно”, сподели Златка за подготовката си за Dancing Stars и добави, че й е било нужно време, за да се справи с баланса и специфичните изисквания на танците. „За мен танцът е една магия - изкушение, страст. Чрез него мога да опиша себе си. Танцът, който ми предложиха продуцентите, до голяма степен ме представя – веселото момиче, усмихнато, емоционално, танцувално”, допълва Златка и признава, че любовта й към танците най-много й помогнала да подготви изпълнението си за петък. 

 

Сред фаворитите на Златка в Dancing Stars са Стелла и Наско. „Те двамата ми изпълват душата с танците и професионализма си! Глория е другата зведа, която адски ми харесва и се предствавя прекрасно – при положение, че за първи път танцува”. 

 

Златка в златни дрехи, дълбоко деколте и в диско ритъм, зрителите на Dancing Stars ще видят този петък, точно в 20 часа.