Целият хонорар на Маги Халваджиян като жури отива за благотворителност

„Тя беше наистина като Адел. В определени моменти имах чувството дори, че пее самата тя”. Това били думите, които Уил Кисдънк от холандската продуцентска компания Endemol към продуцента Маги Халваджиян след „Като две капки вода” в сряда. Шоуто се прави именно по лиценз на Endemol, които следят всичко в шоуто да се прави по международните стандарти.

 

В ролята на британската носителка на Грами влезе Милица Гладнишка – нейното музикално изпълнение Rolling in The Deep бе едно от най-силните досега в предаването и заслужено й донесе дългоочаквана победа. Тя избра да дари своята награда от 1 000 лв. на приюта за бездомни кучета в Долни Богров. С победата си в първия лайф Милица подкрепи своето училище, а Албена успя да изпрати баскетболния отбор на сина си на спортен лагер и да подпомогне децата, болни от Синдрома на Даун. От своя страна, още преди началото на шоуто, Маги Халваджиян реши да разпредели целия си хонорар като жури за благотворителност. 

 

В четвъртия лайф още двама от участниците се разделиха с косата си. Маги Халваджиян обръсна брадата си, а Мария Игнатова се появи с гола глава за изпълнението си на Шиниъд О’Конър. Поп иконата от 80-те Шер изправи един срещу друг Алекс и Диана. Победител в директната битка стана Диана, а журито остави Алекс на последно място в класацията. Той обаче получи най-много гласове от своите колеги заради трудната задача да се превъплъти в ролята на жена – Рафи пръв му даде своите 5 точки за „своя най-голям кошмар” – женски образ. Оспорвана до последния момент беше битката за първото място – вотът на зрителите остави Рафи на второ място, но всички бяха единодушни, че изпълнението му е било на 100 % като това на 100 кила. 

 

Гъмов остана без дъх на сцената заради Лу Бега и неговото „Mambo No 5”, но едновременно с това сбъдна една своя мечта - да бъде облечен целия в бяло. Стефан се „върна обратно в играта” заради Тото Котуньо, а Любен Дилов шеговито допълни, че заради него се е върнал назад в 80-те, когато в България е имало Тото 1, Тото 2 и Тото Котуньо. Заради Албена пък в шоуто присъстваха два броя Тони Димитрова. Тя изпя песента „Ах, морето”, а самата бургазлийка също застана до нея на сцената, за да поздрави своя имитатор.

 

Задачите следващата седмица ще бъдат: Стефан – Рой Орбисън, Диана – Jessie J, Мария – Паша Христова, Алекс – Рики Мартин, Гъмов – Графа, Албена – Тина Търнър, Рафи – Mc Hammer, Милица – Стивън Тайлър.