Според лидера на „Атака” „нито Борисов, нито Станишев са били обект на истински нападки”

Бойко Борисов и Сергей Станишев не знаят какво е битка. Това заяви в студиото на „Здравей, България” лидерът на „Атака” Волен Сидеров. 

 

По думите му „нито Борисов, нито Станишев са били обект на истински нападки. Те си мислят, че са политически лидери, които са минали през какво ли не, но напротив. Борисов тепърва го очакват сериозни сблъсъци - той не знае какво е да си нападнат, да бъдеш под тоталната канонада на медиите. Той беше свикнал медиите да бъдат към него супер хвалебствени. Станишев също не знае какво е битка. Пожелавам им да опознаят страданието, защото само тогава може да изградиш мъжки характер”, обясни Сидеров. 

 

Той бе категоричен, че няма да участва в коалиции с други политически партии, понеже не вижда „нито в БСП, ниго в ГЕРБ намерение да променят колониалния модел на България. В БСП има някакво размърдване по отношение на доходите, казаха, че вече не харесват плоския данък, макар че те го въведоха. Не чувам от ГЕРБ това желание да излезем от колониалните релси, нито от БСП, от сините или други, наредили се на пистата”.

 

В предизборната си програма „Атака” се обявява за пускане на трети и четвърти блок на АЕЦ „Козлодуй”, държавна банка за бързо кредитиране на малкия и среден бизнес, геренално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Русия, ликвидиране на безработицата.

 

Запитан колко време си дава да изпълни тази програма, лидерът на „Атака” Волен Сидеров отговори: „Колкото е нужно, въпросът е да се започне веднага. „Атака” може да състави кабинет при подкрепа от парламента”, допълни още Сидеров. 


Целия разговор гледайте във видеото.