Той сподели, че Dancing Stars го зарежда и го кара да се чувства добре

„Преди два месеца танците бяха нещо непонятно за мен. Радвам се на това, което ми се случва, това е една магия. Шоуто ме зарежда и ме кара да се чувствам добре”, каза в предаването „На кафе” бизнесменът Петко Димитров, който в момента участва в шоуто Dancing Stars

 

По думите му шоуто го правят хората, които не могат да танцуват. „Всеки се стара. Почнах да се забавлявам, отпуснах се”, добави той.

 

Относно партньорката си в танците Яна, Петко каза, че тя е страхотен човек и педагог. Той разказа, че когато е отишъл на срещата, за да обсъди участието си в Dancing Stars, е бил скептично настроен и не е очаквал, че ще каже „да”. „Тогава ми казаха, че ще танцувам с Яна. Не мога да крия, че ми стана приятно – виждате как изглежда”, добави той. 

 

Той и Гала получиха задача от Яна да направят някаква поддръжка в студиото. За да изпълни задачата, Петко се съблече, а водещата се пошегува с него, че „сега рейтингът на предаването ще скочи”. 

 

Не знам дали ще стигнем до финала, но това са едни хубави мигове”, каза плейбоят. 

 

Петко разказа и за един от най-трудните моменти в живота му – когато баща му умира, а той трябва да поеме отговорността за семейството. „Тогава започнах да карам такси”, добави той. 

 

На въпрос защо са се разделили с Ели Гигова, Петко отговори, че тя е получила предложение, за което е мечтала и не е имало как да я спре. „Другото нещо е, че не се живее лесно с човек, който работи нощно време”, добави той. 

 

„Жената, която ще е с мен, ще трябва да е с мен и в клуба”, каза бизнесменът. 

 

За връзката си с Преслава той сподели, че не са я продължили, защото и двамата работят нощно време

 

Целия разговор на Гала в Петко Димитров гледайте в Nova Play.