Отец Иван и отец Андон играят благотворително на Велики четвъртък

Поредица от специални издания на „Стани богат”, заедно с любими филми и забавление за цялото семейство, ще предложи програмата на Нова ТВ през празничните дни. 

 

„Стани богат”

 

Броени дни преди Великден звездите на „Dancing Stars”, „Като две капки вода”, „Пълна лудница” и „Етажна собственост” си взимат заслужена почивка и отстъпват място на благотворителния сезон на „Стани богат”. Маратонът от въпроси започва още на Велики четвъртък, 2 май, когато на стола на богатството ще седнат братя Чучкови и отец Иван и отец Андон, които с основание можем да наречем братя по кауза. 

 

На двойния празник 6 май – Великден и Гергьовден, двама именници ще обединят усилия в името на децата спортни таланти в неравностойно положение – актьорът Георги Стайков и журито от Dancing Stars Галена Великова. 

 

Веднага след тях играта ще започне за музикалния дует между голямата Валя Балканска и младата надежда в музиката Поли Генова. Спортът и шоубизнесът ще станат част от „Стани богат” на 7 май, когато на стола на богатството ще седнат две двойки – най-успелият български плувец и служебен министър на спорта Петър Стойчев ще играе в един отбор със спортния коментатор на Нова Броудкактинг Груп – Георги Драгоев, като веднага след тях студиото на „Стани богат” ще посрещне предаванията „На кафе” и „Сделка или не” в лицето на ко-водещата Деляна Маринова – Джуджи и водещия Румен Луканов. 

 

Филмова програма

 

Успоредно с шампионата по знания Нова ТВ ще предложи и истински шампионат по забавление с филмовата си програма. Началото ще бъде поставено в първия ден от месец май, когато Аштън Къчър, Бърни Мак и Зоуи Салдана завладяват праймтайма на Нова ТВ с романтичната комедия „Познай кой” (20.00 ч.). На 3 май Бен Афлек и Дженифър Лопес излизат на сцената на Нова ТВ точно в 20.00 ч. с романтичната комедия „Момиче от Джърси”. В събота, 4 май, от 20.00 ч. ни очакват екшън и динамика с втората част на „Бързи и яростни”. В същия ден, от 23.15, започва семейната комедия „Малкият Никола”. В деня на Великден, 5 май, Нова ТВ ще излъчи специално великденско издание на „Аз обичам България”, а вечерта ще бъде запазена за класическата семейна комедия „Капан за родители”. Истинско забавление ще настъпи навръх Гергьовден, когато Нова ТВ ще завърти специална селекция от филмови изненади за малки и големи – феновете на забавни анимации ще могат да проследят „Чудовища срещу извънземни” от 12.30 часа и „Шрек Трети” от 14.15 ч. Веднага след тях, Ума Търман ще влезе в кожата на „Моята супер бивша”.

 

Предавания 

 

Специални празнични издания, множество интересни и любопитни теми и гости ще предложат и останалите предавания на „Нова ТВ” – сутрешният блок „Здравей, България”, „На кафе”, както и съботно-неделният блок „Събуди се”.