Не пропускайте да разберете дали дамите ще бъдат големите късметлии или мъжете

В съботната вечер „Национална лотария“ ще донесе много емоции и прекрасни изживявания на своите участници. Не пропускайте да разберете дали дамите ще бъдат големите късметлии или мъжкият пол ще доминира – отговорът ще намерите в 19.30 часа, само в ефира на Нова телевизия.     


„Национална лотария“ предоставя възможност на всички участници да спечелят един от двата чисто нови автомобила в периода до 5 май 2013г. в „Специален шанс“. Първият автомобил ще отиде при „Най-големия късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през този месец. Вторият автомобил е за „Най-големия карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 6 април до 5 май, ще обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нова кола.  


Повече информация можете да намерите тук. 


Допълнителна информация за „Национална лотария”: 


Предаването „Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени. 


„Национална лотария“е моментна лотарийна игра. Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком и SDI брокер.