Пред Сашо Диков той обясни защо Мирослав Найденов не е сред любимците на Цветанов

Цветанов ни недолюбваше, защото с Мирослав Найденов не позволихме да притиска горската система, както всички останали системи, които притискаше и не му позволихме да налага свои фирми там”. Това обяви в предаването „ДикOFF” бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.


Наскоро той направи шокиращи разкрития, че се намира заедно със семейството си в чужбина, защото се страхува за живота си и за тяхната сигурност. Той заяви, че е предоставил на нотариус документи, които да презастраховат живота и спокойствието на семейството му.


Емил Димитров с два компроматни SMS-а срещу ЦветановПред Сашо Диков Димитров показа два SMS-а от миналото лято, които пази в телефона си.
Единият е пратен от Цветан Цветанов на Мирослав Найденов, и прехвърлен от Найденов на Димитров. Той гласи: „Моля те, звънни на Миро Найденов, защото момчето го викат от ДАГ (Държавната агенция по горите, б.ред.) в момента да му връчат постановление да излиза от мястото, където работи в момента. Това е първа стъпка към отнемане на разрешителните. Всичко е заради това, че реши да участва в конкурса „Вардаров” ООД, обект №2, югозападно от държавно предприятие”.


Следващият SMS от Цветанов до Емил Димитров е със следния текст: „Емил Димитров се обадил и е казал на горския да приключват веднъж завинаги с тази фирма. Ако трябва да работят и събота, и неделя. Това е разговор след като им се обади, но момчето до 18.00 му бяха написали 3 акта. В понеделник ще му вземат лиценза най-вероятно. Ще може ли в понеделник да направиш нещо?”


Вардаров: Не съм искал услуги от Цветанов„След това той натисна Миро Найденов, а мисля, че и шефовете на Държавна агенция по горите, и след констатирани нарушения, този акт не беше издаден. Нали разбирате, че става въпрос не само за подслушване, а и за пари. За лобиране и за пари. Но такива услуги да се елиминират проверки и да не се издават актове за нарушение, би трябвало да става въпрос за пари” категоричен бе Емил Димитров.


По думите на Димитров целта на тези SMS-и е след констатирани нарушения от страна на споменатата фирма, да не й бъдат връчвани актове и тя да не загуби лиценза си.


Целия разговор гледайте във видеото.