Повече от 95 000 лева раздаде предаването в ефира на Нова телевизия

63-годишната Пенка Илиева от град Ямбол вече е горда собственичка на чисто нова испанска кола, която спечели в играта „Щастливата монета” в предаването „Национална лотария”. В началото играта бе най-силна за един от другите двама участници – Стоян Митев от Момин Проход. И точно, когато всички решиха, че той ще бъде големият победител, Пенка уцели точната цифра и само с една монета повече спечели така мечтания от внуците й черен автомобил.


„Не вярвах, че ще спечеля, въпреки че дълбоко в себе си имах предчувствие, че колата може да стане моя. Пожелавам на всички хора да играят и да печелят”, сподели развълнуваната пенсионерка.


Пред сейфовете на „Национална лотария” тази седмица застанаха 66-годишната художествена ръководителка на певчески състав Ганка Параскевова от Варна и 28-годишната Анета Миткова от Рудозем, майка на едногодишно момиченце.


Ганка и придружителят й, който е и неин колега, Станчо Добрев зарадваха целия екип с прекрасна песен от репертоара си. Въпреки, че Ганка започна с отварянето на знак „Х”, тя се оказа с повече късмет от Анета и получи шанса да удвои спечелените от нея 14 500 лв. Желанието й обаче бе да играе на сигурно и не пожела да изпита още веднъж късмета си и да удвои или раздели на половина парите си. Така тя остана със спечелената сума, от която беше изключително доволна.


Г-жа Миткова пък си тръгна също много щастлива, защото успя да спечели 5000 лв.
Големият късметлия, който се изправи срещу „MEGA JACKPOT”-а на „Национална лотария” на обща стойност 120 000 лева, се казва Росица Димитрова. Тя е родом от Хасково и работи като машинен оператор – подготовка на влакна. Нейната игра тръгна добре, но след като достигна до 20 000 лева, направи първата си грешка. Тъй като и тя предпочете да заложи на сигурното, реши да не рискува и да запази тази сума. Спечелената парична награда г-жа Димитрова ще вложи в образованието на единствената й дъщеря, която вече е студентка във Варна.


На своите моментните печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта”, ще се радват Тодор Тодоров от Варна - 10 000 лв. и Милен Кръстев от Свищов - 20 000 лв.


Тази седмица общата сума раздадена в предаването „Национална лотария" е точно 96 656 лева.  


На всички участници в „Национална лотария“ напомняме, че само сега в периода до 5 май 2013г. (Великден) имат шанс да спечелят един от двата страхотни нови испански автомобила в „Специален шанс”. Първият автомобил ще отиде при „Най-големия късметлия”. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през този месец.
Вторият автомобил е за „Най-големия карък” в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 6 април до 5 май, ще обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов автомобил.