Тя сподели, че много държи на човека до себе си и се чувства добре с него

Предизборната кампания е много тежка и трудна”, каза в предаването „На кафе” кандидат-депутатът от „Коалиция за България” Мая Манолова. По думите й най-важното в една такава кампания са непосредствените срещи и разговори с хората. „Тогава можеш да чуеш какво мислят хората”, каза тя и допълни, че си е поставила за цел да мине във всяко село в област Кюстендил.

 

Пред Гала тя разказа, че страхът е най-големият враг на хората в страната. „Те се боят дали ще имат работа, дали ще имат пари да си платят сметките, дали ще имат пари за лекарства, дали ще могат да си изучат децата”, каза тя.

 

Бившият депутат сподели, че рядко се разплаква. „За първи път се разплаках, когато разбрах, че са ме предали близки приятели. После плаках в едно село, че не мога да намеря работа на всички нуждаещи се”, каза Манолова.

 

На въпрос каква е извън политиката, Манолова сподели, че в момента не й остава време за нищо.

 

Относно външния си вид те каза, че има два магазина с българска мода и пазарува оттам.

 

„Пазарувам за пет минути”, каза тя и допълни, че не се облича скъпо. „Обичам неща, които ми седят добре. Според мен дори се обличам скучно”, заяви кандидат-депутатът от „Коалиция за България”.

 

За отношенията с дъщеря й Манолова каза, че тя е по-добра дъщеря. „Аз съм по-лош родител от моите родители”, добави тя. По думите й дъщеря й е усмихнато, слънчево и добро дете, което само се справя в живота. „Длъжница съм на най-близките си хора”, категорична е Манолова.

 

Пред Гала тя сподели още, че има човек до нея, на когото много държи и се чувства добре с него. „На това се дължи и промяната в живота ми”, разкри тя.

 

Целия разговор в Мая Манолова гледайте в Nova Play.