Голямото празнуване за Зуека започва още от днес – актьорът става на 48 години

Някои хващат пътя, други запретват ръкави и месят козунаци, а трети ще „окупират” дивана. Така накратко звездите от „Като две капки вода” ще прекарат предстоящите великденски празници, за да се завърнат отново на сцената на шоуто на 8 май. 

 

С типичното си чувство за хумор Гъмов е кратък и ясен: „Яйцата ще останат небоядисани, козунакът ще бъде купен от магазина, а аз ще се излежавам на дивана”. 

 

Не така лежерно ще прекарат празниците Милица и Диана, които ще запретнат ръкави и ще се посветят на ново за тях изкуство – „месене на козунак с локум и боядисване на яйца“. 

 

И докато дамите ще се вихрят в кухнята, Алекс и Стефан категорично поемат на път – Алекс ще почива със семейството си във вила в планината, а Стефан отива дори по-надалеч – в съседна Гърция, където се надява да хване златист тен. Път очаква и арменското чудо на град Бургас – Рафи. Той ще поеме към родния град, където го очакват семейството, приятелите и специални вкусотии, приготвени от майка му. 

 

Лежерни празници предстоят и за двете дами Албена и Мария. Варненката категорично остава в София, за да прекара празниците с двамата си любими мъже – Тома и сина си Мартин. Любимите мъже – Рачков и малкият Виктор, ще бъдат и около Мария, която признава, че очаква с нетърпение почивните дни и заради още нещо – да остане в компанията на хубава книга и релаксираща ароматна вана... 

 

И докато всички те се подготвят за предстоящите празници, за Васил Василев – Зуека голямото празнуване започва още от днес, тъй като е рожденик и навършва 48 години. Торта от суши с хайвер от летяща риба – това бе само малка част от изненадата, която екипът на „На кафе” бе приготвил за актьора. Приятелката на Зуека Ани Вичева и репортерката на Гала Зейнеб бяха организирали празнуване на рождения ден на тротоара пред блока, в който двамата живеят. Самата Ани пък подари на любимия си торта със знаците на предаванията, които той води – „Господари на ефира” и „Като две капки вода”. Освен торта от суши, която Зуека обеща да изяде още на обяд, той получи и още един подарък от Гала – туристически гид за Италия, което е любимата му дестинация. 

 

Следващият лайф на „Като две капки вода” ще бъде излъчен на 8 май (сряда) от 20.00 ч. по Нова ТВ.