КиноНова издига Шрек и Мистър Бийн за министри в КиноКабинет 2013

Използвайки универсалната формула „Нов сезон, нов случай”, следващия четвъртък, 8 май, в ефира на Нова ТВ се завръща един от най-обичаните криминални сериали по света. „От местопрестъплението” ще изненада зрителите с неповторим почерк и нови загадки в премиерния си 13-и сезон и епизоди всеки делничен ден от 22.30.

 

Когато всичко, което може да се обърка, е объркано, най-известният криминален екип ще продължи да работи денонощно, за да търси неоспоримите  доказателства и липсващите парченца от пъзела. В миналия сезон зрителите на Нова ТВ се запознаха с многократния носител на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Тед Дансън, а той дебютира на екрана като Д. Б. Ръсел –  новият супервайзър на нощната смяна. Този сезон обаче  Д. Б. Ръсел е изправен пред сложна дилема – да запази разума си, когато сърцето му е отнето...

 

През 2012 година „От местопрестъплението“ бе определен за най-гледания сериал в света, а в този момент хиляди киномани тръпнат в очакване на това как ще завърши новият сезон. Американските медии не спират да  правят догадки за изненадата на финала, а очакванията засега са, че американската звезда Тим Матисън ще се включи като гост звезда за финала на сезона.

 

Междувременно и в контекста на предстоящите избори, КиноНова също отправя филмово предизвикателство към своите зрители, а  то се нарича „Кинокабинет 2013”. С намигване и съвсем тематично, преди избори 2013, специално създадено приложение на официалната фен страница на медията - Facebook.com/kinonova/ потребителите могат да избират между любимите си кино персонажи. Зрителите могат да гласуват за това те да вземат участие в  КиноКабинет 2013, а кандидатите за него са Шрек – за министър на културата и Мистър Бийн – за министър на прогнозата и Тайлър Дърдън за министър за здравеопазването. 

 

„От местопрестъплението” – Oт 08 май, всеки делничен ден от 22.30 часа по Нова ТВ