Елиминациите са на 10 май

Холивудската вечер в Dancing Stars поднесе изненади и танци, достойни за „Оскар”. По думите на Алекс Раева журито превърна първата половина от филмовата вечер във филм на ужасите за звездните участници, които въпреки старанието си и хитовата музика не задоволиха претенциите на строгите си съдии. 

 

Елен Колева и Калоян ни пренесоха във вълшебната приказка „Магьосникът от Оз”, която ги прати назад в класацията. 

 

Разочарованията не подминаха Петко и Яна, които не се справиха с „Мръсните танци” и се присъединиха към последните места. 

 

Розовата пантера и инспектор Клузо на Люси и Петя, отнесоха критиката за монотонна мелодия и скучен фокстрот.  

 

Румен Луканов влезе под “Маската” на Джим Кери, но костюмът и визията му бяха далеч по-сполучливи от танца му с Ралица. 

 

Вечерта влезе в бляскавата си фаза с аржентинското танго 007 на Глория и Светльо по песента Golden Eye на Тина Търнър и се справиха блестящо с ролите си и танца.  

 

Део сподели своите емоции и неизползвана енергия,  насочени към Елена и танца. Калин Сърменов пък го посъветва да не се чуди повече и просто да я грабне. Техният красив „Флашданс” бе оценен като достоен за „Оскар” от Галена Великова и събра общо 38 точки. 

 

„Карибските пирати” Стелла и Наско разтърсиха сцената и доказаха, че амбицията е по-силна от болката. Тяхното мощно пасо добле бе на точка под максималния резултат – 39. Възходящата градация в резултата и емоциите стигна своята кулминация накрая, когато младостта стъпи на сцената. 

 

Ангел и Дорина направиха своя невероятен трилър по музика от филма „Дик Трейси” и накараха Алфредо да си глътне българската граматика. Останаха му само пластичните движения и категоричното мнение, че това са двама финалисти. 

 

Очаквайте ни отново на 10 май, петък, вечерта на елиминациите.