Люси падна лошо от сцената на Dancing Stars след изпълнението си на инспектор Клузо

Люси Иларионов падна лошо от сцената на Dancing Stars след изпълнението си на инспектор Клузо от “Розовата пантера Пинко”. Освен че си причини болезнена травма на коляното и разтеглени връзки, той определено стресна колегите си от шоуто, които се втурнаха да му помагат.

 

Режисьорът, който планираше през почивните дни да тренира с Петя, за да не загуби добрата си спортна форма, сега ще излезе в принудителна почивка.

 

“Боли ме, но няма да се откажа. Искам да имам шанса да изтанцувам “Мръсни танци”, защото го харесвам като филм и като хореография”, сподели той.

 

Люси е един от любимите режисьори на много от българските попфолк звезди. Режисирал е клипове на Галена, Преслава и Глория, с която взаимно се подкрепят в шоуто Dancing Stars. Куцайки, той завърши  най-новото видео на румънската звезда Алексанра Стан, която стана известна на световната сцена с парчето си Mr.Saxobeat.

 

Люси обича Великденските празници и традиционно ги празнува. Този път обаче ще замести хапването на яйца и козунаци със салати. Категоричен е, че ще продължи своята лична битка с наднормените килограми, а участието му в Dancing Stars e част от това.

 

Очаквайте ни отново на 10 май, петък, вечерта на елиминациите.