Поп фолкът спасил изпълнителя от това да стане престъпник

Поп фолкът е спасил Милко Калайджиев от това да стане престъпник и алкохолик. До подобен неочакван извод ще стигне Оксана, след като направи хороскоп на изпълнителя в утрешния епизод на „Какво искат жените”.


Астрологична прогноза ще бъде специалната изненада, която трите водещи ще подготвят за своите гости – Юлиан Константинов, директорът на Военния театър Мирослав Пашов и Милко Калайджиев. За да им бъде направен хороскоп обаче те ще имат нужда от помощ. Макар да не вярва в астрологията, Юлиан ще се обади на баща си.


За да разбере точния час на своето раждане, а Милко ще трябва да се посъветва с майка си. Освен шокиращото разкритие, което Оксана ще направи за Милко, той ще „шокира” зрителите с още две неща – ще пее на руски и ще покаже как звучи рок вариацията на песента „Елате пиленца при батко”.


Сериозни откровения ще чуем и от Мирослав Пашов, който ще определи Кристина Патрашкова като „ужасяваща”, макар и покрай Златка да е станала по-добра и благородна. Въпреки неговия коментар обаче именно тя ще получи приз за дебют в кухнята, в категорията „стържене на кашкавал” и „месене на козунак”.


Джуджи, която също за първи път ще се сблъска с кулинарното предизвикателство, наречено „козунак”, ще направи откровени признания за любовта и изневярата.


„Какво искат жените” – всяка събота от 12.00 ч., както и в безплатната онлайн платформа Нова Плей и „Зад кадър” на http://play.novatv.bg/play/308738/?autostart=true