76-годишната баба Занка Боянова ще разкаже по какви мишени стреля

Галена Великова, Тото Кутуньо, Фънки, Христо Друмев и баба Занка от Трън с пушка на рамо са част от гостите в предаването „ДИКOFF”.


На Велика Събота от ефира на Нова телевизия зрителите ще разберат какво донесе пролетта на Галена Великова.


24-каратовата усмивка на журито в Dancing Stars разказва за любовта си към танца и хубавите оценки, които й вдига съдбата. Труд, постоянство и взискателност – това му трябва на танцьора.


Тото Кутуньо и Сашо Диков в откровен разговор по мъжки за върховете в кариерата, житейските спадове и надеждата, която може да пребори и най-страшната диагноза. И още: какво е общото между Путин, Берлускони и хора на Червената армия.


Народният любимец Димитър Ковачев-Фънки ще разкаже за живота си извън телевизионния екран, за срещите си с най-големите звезди на световната сцена и за българския музикален пазар.


Нагледен урок как се хваща гората, ще ни даде баба Занка Боянова, която и на 76 държи пушката и не я пуска. По какви мишени стреля ловджийката и на кого е вдигнала
мерника ще разберем в една видеоистория от Елена Чопакова.


Живот като на кино. Дългогодишният директор на НДК Христо Друмев с нечувани истории в студиото на „ДИКOFF”. Най-интересните епизоди от кариерата му на културно аташе, разузнавач и бридж играч. Двама достолепни мъже в един изключителен разговор за минало, настояще и бъдеще.