Вашият глас в "Здравей, България"

„След този пореден огромен фарс обикновено се казва честита баня на българския народ с нова стара мръсна вода! Може ли след такива огромни скандали, с такава корупция, заблуда на българския народ и с толкова вмирисани трупове и политически партии, които отново се бориха за властта, да има демокрация в България?”, заяви един от зрителите на „Здравей, България” по повод изборите.


„Българският народ не може да разбере, че тези, които убиват убийците, не могат да съживят България. Тези, които ограбиха България, не могат да я съживят. Не могат хора като Борисов, Станишев, Кунева, Костов да продължават да лъжат българския народ. Жалко, че точно такива хора яхнаха протеста и излъгаха младите хора, че ще ги вкарат в парламента, а то се оказа, че това не може да стане”, допълни зрителят.


„Жалко е, че България никога няма да възкръсне с това зомбирано население, което съвсем доброволно и под строй отива да гласува за комунистическите си палачи – за тези, които го изтезаваха, избиваха и измъчваха 70 години, а и преди това”, гласи друг от коментарите на зрителите на „Здравей, България”.


„Аз мисля, че имаше много недоволни от управлението и всичко в страната, а накрая не отидоха да гласуват 60%. И после пак недоволни. Кой трябва да избере в такъв случай кой да ни управлява? Излязоха да гласуват пенсионерите комунисти и подкупният народ. Защо младите се отказват да гласуват?, пише потребител на страницата на „Здравей, България” в социалната мрежа Фейсбук.


Друг потребител признава: Гласувах с отвращение, цял ден се чудех да гласувам или не за кого най-вече”.

 

Повече гледайте във видеото.

 

Вашия коментар може да оставите и като коментар под статията.