Бившата миска каза още, че работи и изкарва достатъчно пари, за да поддържа висок стандарт

„Още през 2007 година, когато завършвах, в дипломната си работа прогнозирах кризата в САЩ през 2008 година”, каза в предаването ДИКOFF Антония Петрова, която стана Мис България. „Имам и лиценз за брокер на фондовата борса в Русия”, добави още тя.

 

По повод снимките, които публикува във социалната мрежа Фейсбук Петрова каза, че не парадира с това. „Когато хората ходят на почивка те се снимат и си слагат снимките във Фейсбук. Това правя и аз, а не парадирам”, категорична беше тя. По думите й има много неща, които крие. 

 

Това дали народът е беден не го прави злобен. Посетила съм Южна Африка, които са много бедни, но не са злобни. У нас бедността не е оправдание да бъдеш злобен и завистлив”, каза бившата миска.

 

Антония Петрова каза още, че работи и изкарва достатъчно пари, за да поддържа висок стандарт на живот. „Управител съм на консултантска фирма, арбитър съм в арбитражен съд”, уточни тя.

 

Относно нагласените конкурси тя беше категорична, че конкурсът, които те е спечелила, е най-малко нагласения. „Имам само една пластична операция. Нямам силикон, имам корекции на бюста. Това не е забранено в конкурсите за красота”, каза Петрова. 

 

Целия разговор на Сашо Диков с Антония Петрова гледайте във видеото.