Мъжът призова политиците да се обединят в една идея за един по-добър живот на българите

„Първо мислех да открадна от някой богат, но после ми дойде идеята да ограбя хората, които са виновни за случващото се в тази държава”, каза в предаването ДИКOFF Виктор Градинаров, който нападна семейството на Иван Костов.

 

Той разказа, че отхвърля идеята да обере Бойко Борисов, защото знае, че го охранява НСО. За Сергей Станишев пък е имало много малко информация в интернет, а и той има малко дете. „За Иван Костов имаше най-много информация и затова реших да обера него”, каза Градинаров.

 

Младият мъж прекарва около 4 часа в беседката на двора в дома на Костови. На сутринта влиза в къщата, но там се натъква на около 10 годишно дете. „Това беше моят провал”, каза Градинаров и допълни, че в този момент се е появила и г-ж Костова. 

 

„Ножът беше отворен и в ръката ми. Казах й, че няма да я нараня и прибрах ножа, свалих маската и ръкавиците. В този момент дойде и Иван Костов. Разказах му защо съм избрал този път. Говорихме с него около 4-5 минути. Той дори предложи да не вика полиция, но му казах, че има един лев в джоба и предпочитам да отиде в затвора, за да имам какво да ям”, разказа още нападателят. 

 

На въпрос с какво се е занимавал той каза, че е бил продавач в голяма верига за техника, но е напуснал, защото заплатата му е била много малка. „Сега ще трябва да си търся работа, защото за престъпник не ставам. Причината е една – имам съвест”, каза още Градинаров. 

 

Мъжът призова политиците да се обединят в една идея за един по-добър живот на българите.

 

Целия разказ на човека, влязъл в къщата на Иван Костов, гледайте във видеото.