Део обаче бе оптимист, че човек може да се измъкне от наркотиците

Поставям Елена на първо място в скалата на изкушенията. Това заяви Део в студиото на „Всяка неделя”. Той определи приятелката си като много чист човек, „боец, спартанец почти. Подредена е. Има много енергия в нея”.


Запитан дали му е коствало много да разкаже пред цяла България за борбата си с наркотиците той отговори: „Може би не ми коства толкова, защото знам, че до края на живота си ще се боря с това нещо, всеки ден. По някакъв начин и компаниите, които са около мен в определени моменти ще ме дърпат към това отново, но сега имам сили да го кажа”.


Део обаче бе оптимист, че човек може да се измъкне от наркотиците. Той заяви, че се е хванал за Елена като за сламка, върху която е изградил цял кораб, къща, дворче.


Певецът разказа и за най-тежкия период от живота си. Той определи загубата на втория си баща като най-сериозната драма, която той и семейството му са преживели.


Пред водещия Кеворк Кеворкян Део разказа, че се занимава и с източни учения и че е ходил до Непал. Сподели също, че практикува една от техниките за дишане – сударшан крия.


Целия разговор гледайте във видеото.