Три музикални премиери на сцената на шоуто

Последните редовни елиминации предстоят този петък на сцената на спектакъла на сезона Dancing Stars. Чрез своя зрителски вот публиката ще определи  коя двойка ще напусне шоуто и кои ще  са четирите отбора, които ще отидат на полуфинала в понеделник. На финала  ще се  класират най-добрите 3 двойки, а кой ще победи, ще стане ясно на 7 юни. 


Утре вечер в Dancing Stars големите победители от наградите на БГ Радио - Графа, Михаела Филева и VenZy ще изпълнят най-новия си летен хит „А дано, ама надали”. Мариана Попова ще представи на испански най-новото си парче „Busqando te” /Търся те/  заедно с  бенда на Дани Милев, който е автор на  музика и аранжимента. 


Премиерно на сцената на Dancing Stars ще се появи с новото си парче най-младият финалист от реалити формата X Factor – Боги.


И в петък вечер VIP гости ще защитават звезните двойки. Петко ще се радва на подкрепата на Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова. Поли Генова ще подкрепи Ангел. Популярният водещ Ники Кънчев и Таня Богомилова  ще аплодират Део. Елен Колева ще бъде подкрепена от Ирен Онтева и Нешка Робева, а Стелла е поканила близки семейни приятели.