Момичето било физически добре, потвърди баба й

След като не й разрешили да отиде на концерт на Мерлин Менсън, Парис Джексън опитала да се самоубие.


Запознат източник разкри пред "Ентъртейнмънт Тунайт", че 15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън опитала да сложи край на живота си, след като получила забрана да отиде на концерта на ексцентричния музикант с Алис Купър.


Други източници разкриват, че Парис "откачила" и започнала да крещи на човека, който й забранил да види рокаджията. След това тя се заключила в спалнята си в имението Калабасас в Калифорния и прерязала ръката си. После тийнейджърката оставила бележка и се обадила на горещата линия за самоубийства.


Майката на Парис - Деби Роу, потвърди опита за самоубийство


"Това беше обикновен спор с тийнейджър за това къде може да ходи Парис и какво може да облича. Но той може би е бил съкрушителен за нея. Тя беше подложена на ужасен тормоз в последно време. Всички твърдения за злоупотребите на Майкъл с деца се върнаха отново в новините, както и подробности за употребата на наркотици и дори въпроси дали той е биологичният баща на децата. Освен това Парис трябваше да даде показания по делото за смъртта на баща си. Всичко това си каза думата", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".


Снощи бабата на Парис потвърди, че внучката й е "физически добре" след опита за самоубийство.