Тя се пошегува, че досега никой не се е оплаквал от средния й пръст

"Когато човек иска да се извини искрено, ще го направи сам”. Това заяви Стелла от Dancing stars в предаването „Всяка неделя”. Изказването й бе по повод извинението, която тя поднесе публично на финала на шоуто на актьорът Калин Сърменов, когото обиди, показвайки му среден пръст по повод един от неговите коментари като член на журито, оценяващо нейното представяне.


„Когато дойдох тук, дойдох да правя шоу. Казаха ми, че съм най-малко популярна от всички участници. Влязох само, за да танцувам. Никога не съм правила спортни танци. Интересувах се много от тази техника”, сподели тя пред водещия Кеворк Кеворкян.


Стелла се пошегува, че за първи път някой се оплаква от нейния среден пръст.
„В ежедневието си съм борбен човек и умея да псувам. Този среден пръст се оказа скъп”, пошегува се тя и заяви, че съжалява, че не си е донесла самурайския меч.


Стелла разказа, че този среден пръст го е показала при заснемането на визитка преди един от епизодите на предаването, но не е смятала, че тази част ще бъде излъчена в ефир.
„Аз не загубих фенове. Аз имам хиляди съобщения от хора от Нова Зеландия, Холандия, България. Ще отговоря на всички хора, които са писали на личната ми страница, когато се прибера вкъщи”, заяви Стелла Ангелова.


В момента на Стелла й предстоят големи проекти като заснемането на „Аватар 2” и „Аватар 3”, както и участие в две телевизионни шоупрограми.


„Аз не само мога да танцувам, мога да се бия и да готвя”, заяви още Стелла и призна, че я е страх от снимки под водата, защото страда от клаустрофобия. Въпреки това във втори епизод на „Отмъщението”, чийто втори сезон започва по Нова телевизия в понеделник, тя дублира опасна сцена под водата.


Целия разговор гледайте във видеото.