Политикът с журналистически корени бе първият сезон в „Черешката на тортата”

Любимото кулинарно предаване „Черешката на тортата” се завърна отново в ефира на Нова ТВ с нов сезон, нови правила и изненади. Една от новостите е, че шеф Иван Манчев ще дава на всички участници по три задължителни продукта, които трябва да бъдат включени по някакъв начин в менюто.


Първият домакин в новия сезон на „Черешката на тортата” е политикът с журналистически корени Асен Агов. За своите гости -  водещата на прогнозата за времето по Нова ТВ Деси Банова, актрисата Лилия Маравиля, Кирил Вълчев – Скалата и режисьора Люси Иларионов, той планираше да приготви една „почти студена вечеря”.


И по-конкретно вечерята на Асен Агов включваше крем супа от тиквички, фино българско телешко, направено на ростбиф по португалска рецепта с картофи. Домакинът обаче трябваше да намери място в менюто за спанак, ягоди и мащерка.


Гостите на Асен Агов оцениха единодушно вечерята, приготвена от него, с максималния брой точки – 5. От този сезон обаче и домакините трябва да оценяват труда си. Себе си политикът оцени с 4 точки. Шеф Манчев, който вече също ще поставя оценки, му даде 4 точки. Така, Асен Агов остана с 28 точки общ резултат и само две точки не му достигнаха до максималния резултат.


Във вторник вечер с едни пилешки гърди напред ще излезе Люси Иларионов. Как ще се представи той – ще разберете на 11 юни в 20 ч.


Цялата подготовка на Асен Агов гледайте по Nova Play.