В предаването още: Ексклузивно интервю с Биляна Йотовска и половинката й

Как се прави Голям шлем във футбола? Когато събереш Наско Сираков, Христо Стоичков и Херо в едно предаване - ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия. 


Сираков и Стоичков се завръщат на стадионите, откъдето започна всичко. Наско Сираков на живо от тренировката на Левски и ексклузивно включване от Етрополе с Христо Стоичков. Ще се разбере ли най-накрая как стоят нещата в българския футбол, за да започне играта по същество? Двама големи футболисти отговарят на въпросите на Сашо Диков.


Ще видите и Димитър Димитров-Херо на любимия му стадион в Бургас. Как се чувства след 350 мача в А група, надви ли болестта и къде ще продължи през новия сезон? И още няколко интересни истории от миналото с главни действащи лица Херо и покойния вече Жоро Илиев.


Татяна Буруджиева гостува на ДИКOFF навръх рождения си ден. Време ли е за равносметки? Един от новите депутати в редиците на БСП скача директно от социологията и политологията в политиката. Ще бъде ли Буруджиева новото острие на партията? Отговорите при Сашо Диков.


Бизнесменът Сашо Дончев дава интервюта рядко, но за сметка на това се помнят дълго. Диков и Дончев говорят за бизнес, политика, семейство и правенето на пари като философия. Какво си казаха Орешарски и Дончев при скорошната им среща и ще поеме ли икономиката ни правилния курс? 


В студиото на ДИКOFF гостува и Иван Ласкин – любимият Васко от село Рупча вече е мъж и животът му предлага по-сериозни казуси за решаване. Какво се промени в него, след като загуби един от близките си приятели – Чочо Попйорданов? Наистина ли е толкова неблагодарна актьорската професия? И къде би избягал, когато му омръзне всичко?


Ексклузивно интервю с изумителната Биляна Йотовска и мъжа й - културиста Димитър Димитров, в тайната им градина, където рядко се допускат чужди хора. Как се поддържа образцов дом и образцово семейство? Съвети от първа ръка. И още: след бурните коментари под една снимка с няколко чифта вдигнати крака с перфектни мерки – какво й е най-мило на Биляна?


Има едно място в България, където хората, доколкото са останали такива, вероятно не се вълнуват от нито една от горните теми. Село Гоздьовица се намира на края на България, накрая на Европа, в известен смисъл може би и накрая на света – такъв, какъвто го познават всички в големия град. Истории от приказното село Гоздьовица само в ДИКOFF. 


Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис!