Вашингтонско рок-радио организира внезапни и изненадващи концерти

Как ще реагирате, ако тишината на монотонното ежедневие в офиса бъде разчупена от акустичен концерт. Всъщност това вече е възможно в Съединените щати, където вашингтонско рок-радио организира внезапни и изненадващи концерти.


Макар и да работиш в офис - почти рамо до рамо с всеки около теб - в последните години все по-малко си говориш, а когато каниш накой на кафе - пускаш имейл. Радиото по правило се харесва на едната половина - друата обаче предпочита да работи със слушалки на глава. Как може тази монотонност да бъде счупена? Ето как!


Идеята се ражда съвсем спонтанно, когато един ден сериозен предприемач се присеща, че в студентските си години е свирил в рок-банда. Един ден той отива с китара на работа и изнася импровизиран концерт.


Кадрите моментално обикалят глобалната мрежа, а продуценти завихрят люта битка кой да откупи правата да реализира тази нестандартна идея - концерт-изненада в офиса.  И ако си мислите, че актуалните имена в музикалния свят, които водят и класацията по чутовни хонорари няма да се включат - не сте познали... Дори и Адел взе участие.