Актьорът успя да събере 26 точки в седмичната класация

Суровоядство за напреднали, пазаруване за нахални, къща за отличници и сьомга за фолк-маниаци подготви за гостите си актьорът Наско Михайлов в предаването „Черешката на тортата”.


Той беше четвъртият домакин тази седмица. В къщата му влязоха певиците Мариана Попова и Аксиния, главният редактор Станислав Дочев и актьорът Явор Гигов.


Преди това актьорът намери в кутия продуктите на шеф Манчев, с които трябваше да приготви за своите ястия. Едно от изпитанието беше да сготви шкембе-чорба. Наско обаче веднага измисли какво да прави с вътрешностите, предложени за съставка на бъдещото ястие. Той предпочете да направи изненада „Страх”, на която поканените отвърнаха доста позитивно. По време на десерта Наско им предложи да пушат наргиле, което се хареса на всички.


Актьорът успя да приготви специални морски сандвичи, сьомга със скариди и доматен сос, питка, а за десерт домашна торта.


За вкусната вечеря Явор Гигов и Станислав му дадоха по четири точки. Жените бяха по-щедри – Мариана Попова и Аксиния го оцениха с по 5 точки. Наско оцени кулинарните си умения с петица, а шеф Манчев гласува за него с 3 точки. Така общия брой точки, които Наско събра тази седмица стана 26, с което той застана на второ място в седмичната класация.