Сашо Диков напуска студиото и отива на площад „Независимост”

Ексклузивно интервю с най-желания мъж в поп-фолк средите. Коко Динев гостува на Сашо Диков и е готов да отговаря на въпросите му. Как се получи така, че всички обичат Коко? Легендарният Динев в откровен разговор за семейните ценности, красивите певици, жълтите скандали и, разбира се, малко футбол – за цвят.

 

Станишев остава. А какво мисли Татяна Дончева? Защо дамата в червено призова „Окупирай "Позитано”? Има ли бъдеще за БСП или катарзисът е с изчерпана наличност? Опозиционни настроения, протестни митинги, дълги заседания и #ДАНСwithme.

 

Димитър Димитров-Херо на любимия му стадион в Бургас. Как се чувства след 350 мача в А група, надви ли болестта и къде ще продължи през новия сезон? И още, няколко интересни истории от миналото с главни действащи лица Херо и покойния вече Жоро Илиев.

 

Футболен бос, корабен магнат, проспериращ бизнесмен. Кирил Домусчиев е всичко това, но какво се крие зад бронираните стъкла на кабинета му? Къде взима важните решения и от какво се страхува? Специално интервю на Сашо Диков.

 

Днешните протести като дежа вю. Сашо Диков напуска уютното студио на Нова и отива на площад „Независимост”, за да се срещне с всички, търсещи промяната. Всеки, който иска да разговаря с него е добре дошъл от 18:30 до 19:00 – лице в лице пред Министерския съвет и на живо в ефира на Нова телевизия. ДИКOFF деветият ден на #ДАНСwithme.