Най-желаният мъж в поп-фолк средите бе категоричен, че не е бил Емилия

„Не мога да обясня как свалям жените, нямам точен сценарий. Не се имам за голям сваляч, заяви най-желаният мъж в поп-фолк средите Коко Динев по време на гостуването си в предаването ДИКOFF.


„Според мен просто се получи така, че всичките ми жени бяха известни, а и не мисля, че са били толкова много. Не мога да кажа точно колко са, не си водя счетоводство”, обясни скромно Коко Динев.


Той призна, че се ядосва, когато името му се появява в жълтите вестници и то най-вече заради децата му.


Не съм се карал нито с Нелина, нито с Анелия или особено с Емилия, с която сме заедно, категоричен бе Динев.


Той отрече да е нанасял побой на Емилия, както се твърди в последния брой на един от жълтите вестници.


На въпрос защо не се женят, Коко Динев обясни, че двамата с певицата живеят като повече от женени и че може би причината е. че и двамата имат вече по един брак зад гърба си. 

 
Коко Динев разкри, че Жоро Илиев е настоял за брака му с Анелия и дори му бил казал, „ако не се ожениш сега, сигурно няма да мога да ти стана кум”. Около година и половина по-късно той почина, допълни Коко Динев.


Относно отношенията си с Бойко Борисов, Коко Динев обясни следното – „аз не се познавам с политика, а с човека Бойко Борисов”.


Във връзка с актуалната тема със завръщането му в Локомотив Пловдив Коко Динев заяви следното:


„Не е връщане, а оставане в Локомотив Пловдив. Аз бях прехвърлил акциите си на преносител, който трябваше да се разпише. Мисля, че от самото начало Марешки не знаеше какво го чака, не му бяха познати водите и затова стана така.”


Коко Динев категорично заяви, че Бойко Борисов в никакъв случай не е причина за отказването му от Локомотив Пловдив. 


„Просто се почувствах обиден”, обобщи Динев и допълни, че в крайна сметка се е оттеглил, за да се види, че не е тартор на черното тото, каквито обвинения бяха отправени към него.


На въпрос дали се чувства като мишена, Динев отрече и обясни, че на никого не пречи със своя бизнес. 


Коко Динев даде един съвет на мъжката аудитория – да си избират по-грозни жени, защото на хубавите рогата по-лесно растат.


Целия разговор на Сашо Диков с Коко Динев – гледайте във видеото.