Тази седмица общата сума раздадена в предаването "Национална лотария" е точно 89 836 лв.

Тази седмица в предаването „Национална лотария” победителите имаха общи мечти – да пътуват. В първата игра „Щастливата монета“ с чисто нов автомобил от студиото си тръгна Елица Атанасова от гр. Омуртаг. Нейни съперници бяха Кристиян Арсов от София и Женя Неделчева от гр. Пловдив. Камъчето - талисман на дамата, явно й донесе късмет, защото въпреки оспорваната битка, накрая тя се оказа победител с най-много монети. Елица сподели, че йероглифите на ръката й означават „мечта“, а най-съкровеното й желание е да пътува, като за крайна точка е избрала екзотичната дестинация Кения. Приключението на дамата и семейството й може да започне с новата придобивка от „Национална лотария”.


В играта „Сейфове“ един срещу друг в игра за печалба до 40 000 лева се изправиха Веселина Кръстева от гр. Сливен и Николай Колев от гр. Стара Загора. Младата дама се занимава със счетоводство, а да я подкрепя в играта беше дошъл дългогодишният й приятел. Двамата са заедно повече от 11 години и засега нямат планове да се женят. Мечтата на Веселина е да посети възможно най-много кътчета по света, но в момента желае да отиде на почивка на екзотичен остров. Стартът й беше силен, но за съжаление късметът не беше напълно на нейна страна тази вечер. Дамата първа отвори сейфовете с „Х“, което раздели сумата наполовина и тя си тръгна от шоуто с 4 000 лева. 


Николай работи като ел. монтьор в „Мини Марица-изток“ и беше дошъл в студиото на Национална лотария със своето семейство. Господинът имаше много силен старт и още от самото начало натрупа солидна сума. Въпреки че първи отвори сейфът с „Х“, това не го стресна и продължи да играе уверено. Късметът му се усмихна и когато дойде моментът да избира куфар, той успя да удвои печалбата си, което го направи по-богат с 33 000 лева. Щастливецът сподели, че и той ще заведе своето семейство на почивка на красиво място или екскурзия из Европа.


Мечтателите продължават и в играта за „MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария. Теодор Тодоров от морската ни столица – Варна, беше късметлията от четирима участници, който жребият избра за участие. Теодор се изправи срещу сумата от 160 000 лева, решен да я спечели.  По професия е инженер, но в момента работи в клинична лаборатория в отдел логистика. Играта му започна обещаващо, но на сумата от 15 000 лева направи и първата си грешка. Определя себе си като хазартен тип и изобщо не се смути, защото той беше дошъл в предаването да играе докрай. Когато стигна сумата от 20 000 лева се замисли за момент и се посъветва със семейството си, което го подкрепи в решението да не се отказва. Теодор даде грешно предположение, което раздели печалбата му на две и той си тръгна с 10 000 лева от „Национална лотария”. Най-голямата му мечта е да посети Ню Йорк, за което и ще похарчи спечелената сума.


От играта „Специален шанс“ в студиото своята награда  на стойност 2000 лева получи Атанас Атанасов от гр. Нови Пазар. 

Двама са щастливците, които вече се радват  на своите моментни награди от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, техните имена са:

-    Елена Добрева от гр. Пловдив  (5 000 лева)
-    Мариела Богданова от Шумен ( 10 000 лева)


Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg 


Следващата седмица играта ‚Специален шанс“ ще даде отново двойно повече награди: 12 печалби от 100 лева, 1 от 300 лева и голяма печалба от 2000 лева 


Тази седмица общата сума раздадена в предаването "Национална лотария" е точно 89 836 лева
  

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби! Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.        


Допълнителна информация за „Национална лотария“: 


Предаването „Национална лотария“ с водещ Захари Бахаров се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени. 


Национална лотария е моментна лотарийна игра. Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком и SDI брокер.