Втори гостите посрещна Любо и им показа тънкостите на френската кухня

Тенденцията с голото готвене в „Черешката на тортата” продължава и във вторник. След като в понеделник актрисата Касиел Ноа Ашер не се посвени да се съблече и да готви почти през цялото време по сутиен, днес вторият представител на актьорската гилдия събра погледите на много зрителки… заради кулинарните си познания, разбира се.

 

Той беше замислил да предложи на гостите си френска кухня. Място обаче трябваше да намери и за продуктит на шеф Мачев - селъри, което Любо помисли за китайско зеле, чесън и месо.

 

Актьорът посрещна гостите си облечен с официален костюм и с череши. Всички ястия, които поднесе на гостите си впечатляваха с външния си вид, а стилист Капанов поднесе искрените си поздравления към Любо. Коко Тайсъна също не спести комплиментите си за вечерята и я определи като „уникална”.

 

Най-претенциозните в компанията – стилист Капанов и шеф Манчев, оцениха вечерята на Любо Ковачев с 4 т., а всички останали му дадоха по 5 т. Така актьорът се класира на първо място във временната седмична класация с 28 т., а на второ остана Касиел с 24 т.

 

В сряда своите кулинарни способности ще разкрие стилист Капанов.

 

Вечерята на Любо гледайте в Nova Play.