ВИП съквартирантите ще бъдат подложени на нови изпитания

Тази есен най-успешният риалити формат – VIP Brother, се завръща в ефира на Нова ТВ. 

 

Къщата отново отваря врати, за да посрещне новата селекция ВИП съквартиранти, мисии и изпитания. Подготовката вече тече с пълна сила, а продуцентите от „Old School Productions” водят активни преговори с редица известни личности, изкушени от идеята да се откъснат от света за цели 2 месеца. За целта екипът напълно е пренебрегнал мисълта за летни отпуски и денонощно се среща с потенциални ВИП съквартиранти. Кои обаче ще бъдат техните имена и кои ще се осмелят да застанат пред камерите на Големия брат, предстои да разберем. 


 
Едно нещо е сигурно – палитрата от характери, както винаги, ще е на ниво. Последният сезон на VIP Brother за пореден път доказа, че фразата „Очаквай неочакваното” с пълна сила се отнася за риалити формата. В него вечно спорещите Фънки и Къци поставиха началото на интересно приятелство. Най-яростният противник на Златките – Криси Патрашкова, успя да намери път към тях и дори в момента води предаване именно със Златка Димитрова. Никол Станкулова доказа, че е перфектна не само в метеорологията, но и в ролята си на водещ на други хитови формати като Dancing Stars. А също както през есента на VIP Brother 2012 г., победителят Орлин Павлов представи новия си сингъл „За ден” непосредствено преди старта на новия сезон. 


 
Дали Къщата отново ще посрещне майка и син като Ирен Кривошиева и Владимир. Ще има ли искри между бивши любовници както при Златка и Багата и какви други изпитания и мисии е приготвил Големият брат за новите си съквартиранти?


 
Отговорите предстоят тази есен с VIP Brother 2013. От първото издание на формата през 2004 г. досега Нова ТВ е излъчила общо 10 сезона – пет сезона Big Brother, четири VIP Brother и един сезон Big Brother Family. Предстоящото издание ще бъде 11-то по ред. През всичките тези години риалити форматът категорично успя да се наложи като истински телевизионен феномен, който привличаше пред малкия екран милиони зрители и ги караше да съпреживяват всеки момент от социалния експеримент, наречен Big Brother.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес