Тя получи 26 точки в класирането и така си подели челното място с Иван Черкезов

Анн-Джи бе втората домакиня тази седмица в "Черешката на тортата". Вечерята с нея започна с изненада за гостите – всички бяха поканени на турска баня. Мъжете разпускаха по бельо в ръцете на тайландки.


Певицата получи продуктите от шеф Манчев на излизане от фитнес-салона. В червената кутия тя намери сметана, миди и прясна салвия.


Заради украинската жилка в кръвта си, тя реши на трапезата да има български и украински гозби – салата „Фатуша”, сельодка с водка, фаршировани яйца, миди и кнедли със сметана.


За основно ястие тя се спря на ливанска скара и два вида шишове. А за десерт – сладолед „Пломбир”.


По време на вечерята Анн-Джи разказа историята на живота си, а всичко завърши повече от романтично – певицата подари на гостите си своята любовна стихосбирка.


Иван Черкезов и Преслава Пейчева оцениха кулинарните умения на певицата с четворка. По-щедри се оказаха Ангел Заберски и Румънеца, които й дадоха по 5 точки. Домакинята се оцени с петица.


Последната дума беше на шеф Манчев, който оцени руско-ливанското меню на Анн-Джи с тройка заради пренасищането на вкусове. Така Анн-Джи получи 26 точки, с което си подели челното място в тазседмичната класация с Иван Черкезов.