„MEGA JACKPOT”-ът в играта е на стойност 180 000 лева

Тази вечер вижте какви мечти ще сбъдне този път Национална лотария, как ще се развълнуват от радост участниците и кой ще бъде късметлията, който ще се изправи срещу „MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария на стойност 180 000 лева.

 

Не ни пропускайте точно в 19.30 часа по Нова телевизия.

 

Допълнителна информация за „Национална лотария“: 

 

Предаването „Национална лотария“ с водещ Захари Бахаров се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева . Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени.

 

Билетите на Национална лотария („Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“,“ Сделка или не“ и „Лото+“) могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком и SDI брокер.