Дизайнерът сподели, че е получавал заплахи за живота си

Николета Лозанова има конфликт с всички. Вместо да пише по цял ден кой я имитира и да се снима в колата си, я съветвам ПР-те й да й измислят нещо, с което да се занимава. Тя е известна с нищо”, каза в „Здравей, България” дизайнерът Валентин Кулагин.

 

По темата за конкурса Мис България той каза, че не е редно да се пита едно 17-годишно момиче кога за последно е имала контакт с момче. „В нормалните държави това е подсъдимо”, възмути се той и добави, че този конкурс е превърнат в риалити шоу.

 

От малък съм по-особен. Майка ми също е доста модерна жена”, каза Кулагин на въпрос на Павел Владимиров как близките му приемат екстравагантността му. 

 

Той сподели, че и на улицата не е имал проблеми за това, че се облича доста странно. „Не ходя така по улиците”, уточни той. 

 

"Много пъти съм получавал заплахи – за живота си, че ще ме залеят с киселина, че ще ме нарежат с нож. Но не ползвам охрана", каза Кулагин.

 

Кулагин разказа, че е специализирал гримьорство в САЩ. „В последствие минах обучение и в Гърция. Мога да кажа, че не съм самозванец”, каза екстравагантния дизайнер. 

 

Целия разговор гледайте във видеото.