Той сподели, че следващата седмица ще държи теоретичния шофьорски изпит

Рафи ще отиде да подкрепи младите таланти по време на кастингите в Бургас. Това призна самия той в студиото на „Здравей, България”. А кастингите са съвсем скоро. Те ще се проведат в понеделник и вторник (21 и 22 юли 2013 г.) в хотел „Аква”. Стартът за изява на младите музикални таланти ще бъде даден в 9:00 часа.


По този повод Рафи заяви, че след дълго зимуване в столицата и многобройни участия, най-сетне ще се прибере в родния Бургас. Певецът призна, че има познати и приятели, които ще се явяват на кастингите и им пожела успех в ефира на Нова телевизия.


Той се върна назад във времето, когато участваше в кастингите на X Factor и посъветва кандидатите да очакват неочакваното. „Гответе се за много задачи, които няма дори да очаквате”, допълни Рафи.


Победителят в първото издание на X Factor зададе и въпрос към хората, които ще участват в томболата за билет за „Spirit of Burgas” – „Кои две сгради в Бургас носят имена на зеленчуци?”  


Като награда от X Factor Рафи спечели луксозен автомобил, заради който сега се е заел с нелеката задача да си изкара шофьорска книжка. Той призна, че чете усилено, защото следващата седмица му предстои теоретичния изпит, а скоро след това и изпита по кормуване.


Целия разговор гледайте във видеото.