Съпрузи от Мичиган имат 12 деца, сред тях няма нито едно момиче

Американско семейство се сдоби с 12-о поред момче. По принцип многото деца не са нещо необичайно за католическите семейства в САЩ. Интересен обаче е фактът, че абсолютно всичките деца на семейство Шванд са момчета.

 

Джей и Кейтери Шванд от Мичиган вярвали, че последното им отроче може да наруши "мъжката серия", особено след като бъдещата майка го преносила с девет дни, което не се е случвало при предишните й бременности

 

Родителите на знаели пола на бебето. Той им е бил известен предварително само при две от предишните раждания. 

 

Най-новото мъжко попълнение в семейство Шванд ще носи името Тъкър. Малчуганът се е появил на бял свят с тегло 3,52 килограма. 

 

"В родилната зала се чу кикот, когато ни съобщиха, че бебето отново е момче", споделя 38-годишната майка, наричана от близките си Тери. 

 

Джей и Тери Шванд, които живеят северно от Гранд Рапидс, са предани католици, не вярват в използването на контрацептиви и оставят в ръцете на Бог да определя размера на семейството им. 

 

Тери произхожда от семейство с 14 деца. Тя обаче не е единствената сред братята и сестрите си с еднополови деца. Сестра й Кейт има 10 деца, всичките - момчета. 

 

"Джей щеше да се радва на момиченце. Той никога не имал възможността като другите бащи да танцува с дъщеричка", казва Тери. 

 

Многодетните родители обаче не изключват възможността това да се случи. 

 

"Възможно е да имаме още деца. Никога не затваряме тази врата", казва Тери.